Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Uffe Holm / StayTheFuckHome

- et stand-up show fra en komiker i karantæne.
Hvordan klarer man at gå op og ned af sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?
Sådan lød spørgsmålene fra Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet.
 
Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og Hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome?
 
Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere, og fik masser af gode råd og opmuntring - og gav det videre!
Der blev testet mange ting af - kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?
 
Det var også i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow, StayTheFuckHome.
Statsministeren tonede frem på skærmen og beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende hen over os.
 
Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål. Må man gå ud, må man kramme sine børn, må man gå til lægen, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få Corona, må man knalde?
 
I krisetider lærer man sig selv og sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer der nye sider frem. Nogle hamstrede gær og toiletpair, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv og fortsatte som om intet var sket. Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at STAYTHEFUCKHOME.
 
Tiden blev en test af hvor meget man kan holde til og hvor svært det er at omstille sig.
Og det er der kommet 70 minutters sjov og reflekterende stand-up ud af.

Arrangementet foregår på Nykøbing Falster Teater.
Eventet starter kl.: 20:00, dørene åbnes kl.: 19.00
 
Handicappet:
Er du kørestolsbruger bedes du kontakte Kanon Produktion inden køb af billetter.
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Eventets varighed er ca.: 70 min uden pause. 

Kontakt Kanon Produktion ved at trykke her. 

Nykøbing Falster Teater
Østergågade 2, 4800 Nykøbing F