Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Inge-Lis fra Önling

På denne workshop får du inspiration til at arbejde med dine rester, så selv helt små garnnøgler kan anvendes og få liv. Vi skal arbejde med farver og strukturer og med hvordan vi kan skabe harmoni i det strikkede. Efter en introduktion slår vi masker op, og du kan selv bestemme, om du vil lave en strikkeprøve og prøve nogle af teknikkerne af, eller om du med det samme vil starte på at strikke et sjal.

Efter i mange år at have været sammen med skoleelever om glæden ved strikkepinde og garn, blev Inge-Lis ansat hos Önling for 6 år siden. Foruden at rådgive om Önlings egne opskrifter, læse korrektur på nyudgivelser, lave egne designs og udvikle kurser, er Inge-Lis ansvarlig for strikkecafeer, og hun elsker at møde kunder både hjemme i Önlings eget showroom og på messer. På denne hyggelige strikkeeftermiddag deler Inge-Lis lystigt ud af “tips og tricks”. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Jagtstuen på Bjerremark
Ubjergvej 19, 6270 Tønder