Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Dina Pedersen/ Uhlala 

Vi skal sammen slå masker op til enten en sweater eller cardigan, med udgangspunkt i de rester som du har medbragt hjemmefra. Jeg vil hjælpe med hvordan forskellige garntyper kan sættes sammen, hvordan der strikkes vendepinde, hvornår der skal skiftes garn og hvilken str., længde osv. der vil klæde den enkelte strikker. Sammen finder vi ud af hvordan netop dine rester kan bruges på kryds og tværs, så du får mest ud af dem. Målet er at slå masker op, strikke vendepinde og skifte farve.
Du skal kunne det mest basic, slå masker op, ret og vrang og gerne have prøvet german short rows hjemmefra, men det er ikke et must. Efter workshoppen får du alle opskrifter i Restefætter familien tilsendt som PDF.

Medbring:
Alle de rester som du ønsker at strikke med. Vælg evt. et farvetema på forhånd. Her kan man vælge flere nuancer af samme farve, eller flere farver der bare gør en glad. Sørg for der både er lidt merino i forskellige tykkelse, lidt mohair og evt. lidt effektgarn hvis du har dette liggende. Derudover skal der bruges rundpinde 6 & 7 mm.
Strikker du med udskiftelige pinde, og magicloop vil jeg anbefale du har både 60 & 80 cm wire med. Et målebånd og en strikkenål.

Dina har ikke nogen faglig uddannelse inden for design, men er selvlært strikker med kyndig hjælp fra YouTube og hendes mor. Når hun finder på nye designs, tager hun ofte udgangspunkt i en følelse, en fornemmelse, en farve eller et produkt. Personligt er Dina vild med finurlige detaljer og vilde farver, hvilket efterhånden også er blevet hendes kendetegn. Du finder derfor ikke mange klassiske sweatre på hendes shop. Dinas opskrifter er skrevet ud fra hvad hun selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskueligt opskrift, med masser af onlinelink til "HOW TO" videoer. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Loftet på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer