Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Har du svært ved at stå op for dig selv? Får du sagt ja til ting du i virkeligheden ikke vil?

Er du træt af ikke at føle dig god nok? Har du ondt i maven, nakken eller skulder?

Tiltrækker du altid ”den forkerte” partner? Oplever du at du ikke bliver lyttet til? Er dit hoved fyldt med tanker hele tiden? Tør du ikke springe ud og gøre det som du ønsker dig?

 

Der er ingen af os der er født med et lavt selvværd.

Der er ingen af os som ikke ønsker en rask krop.

Mange ved ikke hvad der gør dem glade.

 

Dit selvværd hænger sammen med et sundt liv.

 

Så er du klar til at få mere kærlighed i dit liv – blive mere glad – stå op for dig selv og leve i en krop som ikke hele tiden ”larmer” – så vil jeg glæde mig til at dele ud af min viden.

 

Som terapeut og astrolog kender jeg til hvad der sker i energien, når vi først forstår HVORDAN vi skal møde os selv i dagligdagen. Stjernerne kan hjælpe med forståelsen og epigenetikken kan hjælpe dig med at forstå, hvad du skal kigge på i din hverdag.

 

Måske er det NU at du gerne vil stoppe tankemyldret, have mere energi, sove bedre om natten, blive mere glad og en gang for alle finde ind til hvad der gør dig glad.

 

Foredraget kommer omkring kærlighed, epigenetikken og kvantefysikken. For ALT hænger sammen. Du vil få masser af små fif til hvordan du får en bedre hverdag, hvor du ikke længere er i flinkeskolen og pleaser alle andre end dig selv.

 

Jeg vil komme med mange eksempler fra mig eget liv og deler med dig hvad jeg kan se har virket på mange som har været min vej forbi.

 

Jeg glæder mig til at vores veje krydses.

Kærligst

Camille

Hinnerup bibliotek og kulturhus
Skovvej 18, 8382 Hinnerup