Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

TIM SCHOU

Kulturhuset Harmonien kan hermed præsentere en sand lokal musikperle.

Tim Schou besøger for 3. gang Harmonien - Harmonien og er klar til at glæde sine lokale fans .... og fans fra all over the world med en intim koncert.

Tim Schou er opvokset på Stevns og har ihærdigt opbygget et navn i international klasse. På Spotify har Tim Schou mere end 140.000 månedlige lyttere og det pt. mest populære nummer, singlen "Acapella", har mere end 10 millioner afspilninger. Det er næsten 3 gange flere afspilninger end det Melodi Grand Prix vindende nummer,  "New Tomorrow", som Tim begik i konstellationen "A Friend In London".
 
Tim Schou's navn er i den grad ved at kravle op i den internationale elite, så benyt dig af denne unikke chance for at opleve Tim Schou i Kulturhuset Harmonien.


Gaffa anmeldelse
Schou formår at levere popmusik af international kvalitet og charmerende kaliber. Hans musik gør det, popmusikken skal: Albummet består af stærke lag-på-lag-produktioner, som er skruet sammen af gode guitar-riffs, samples og hooks, som sidder fast i lang tid efter første gennemlyt.

Oplev denne unikke intimkoncert på Harmonien.
Der dækkes op med lys på bordene i salen
Inden koncerten, kan der nydes koncertbuffet i restauranten
Samlet pris for menu og koncert kr. 395,- (ekskl. gebyr)

(Menuen serveres kl. 18.00 og koncerten starter kl. 20.30) 

Koncerten kan også opleves uden menu.
(Showet starter kl. 20.30)
kr. 195,- (ekskl. gebyr)

Efter koncerten er baren åben til kl. 1.

Kulturhuset Harmonien
Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig