Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Thomas Buttenschøn kører gerne en omvej!

Den populære sanger og sangskriver glæder sig til at tage publikum med på en ny musikalsk rejse..

Der er både velkendte hits og spritny musik på programmet, når Thomas Buttenschøn går på scenen med sin guitar, sit klaver og sine sange. Den populære sanger, musiker og sangskriver har pakket bilen for at tage på solo-turné med titlen: “Jeg kører gerne en omvej”.

- "Livet handler ikke om at komme i mål, det handler om rejsen. Nogle gange kan det se ud som om, at der står forskellige ting i vejen for livet, men så må man udenom", forklarer Thomas Buttenschøn. Desuden er der en lidt mere lavpraktisk begrundelse for turnéens titel. - "Jeg elsker at spille for folk, og jeg elsker provinsen, så jeg kører gerne en omvej for at komme ud at spille i enhver afkrog af landet", siger han med et smil.

Kunstnerisk har Thomas Buttenschøn også været på en lang rejse.Siden 2006, da hans musikalske karriere for alvor tog fart, har han haft en stribe store hits, som blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere udvist en evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”.

I det seneste år har Thomas Buttenschøn haft travlt med at skrive og udgive masser af ny musik. Desuden har han spillet en lang række koncerter, som har gjort stort indtryk på publikum. Blandt andre GAFFA’s koncertanmelder, der delte seks stjerner ud til den musikalske kraftpræstation og betegnede Thomas Buttenschøn som “Danmarks modigste sangskriver”. “Tak, Thomas for med charme og mandsmod at give ordet intimkoncert et helt nyt level”, skrev anmelderen blandt andet.

Nu er Thomas Buttenschøn atter klar til at gå på scenen med sin særlige kombination af iørefaldende sange, nærvær og sprudlende showmanship. Publikum kan både glæde sig til at høre nogle af numrene fra det seneste års album-udgivelser og naturligvis til et genhør med de største hits fra sangskriverens store bagkatalog. Det hele bliver kædet sammen af Thomas Buttenschøns særlige evne til at forene smuk poesi og store følelser med humor og finurlige hverdagsfortællinger. Med sin karakteristiske stemme og sin musikalitet er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse.
- Med masser af spændende omveje.....

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af billet incl. vores populære koncertmenu med start præcis kl. 17.45 på Hotel Søparken lige overfor Kulturcenteret.  (+ kr. 175.-)

(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 4272 6524 (kl. 9-14) senest 22. april 2024). 

OBS! Ved tilkøb af koncertmenu, kan du forhåndsreservere dine pladser i salen, så maden kan nydes i ro og mag. Du bliver kontaktet herom via mail ca én uge inden koncerten.

Dato og tidspunkt: Torsdag 2. maj 2024 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.45 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 - 2,5 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen  : 200,- kr. + gebyr (10.-)
                        Billet incl. Koncertbuffet: 375,- kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro