Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
The McLain Family Band har sin oprindelse i den østlige del af Kentucky. Fra starten i 1968 var musikken bluegrass, folk, country og gospel, drivkraften, der skulle begynde en succesrig musikalsk karriere.

The McLain Family Band er internationalt kendt som et af de mest spontane, kreative og begejstrede bands, hvis spillestil kan karakteriseres som Americana og nutidig Appalachian bluegrass musik.

Gennem årene har bandet optrådt i alle 50 amerikanske stater og i 62 lande kloden rundt, som resultat af fjorten internationale turneer, nogle af dem som musikalske ambassadører for det amerikanske udenrigsministerium.

Sammmensœtningen af gruppen, er Raymond McLain (banjo, fiddle, sang), Alice McLain White (mandolin, bas, sang), Ruth McLain (mandolin, bas, sang), Al White (mandolin, fiddle, guitar, sang, banjo) og Daxson Lewis (banjo, guitar, sang).

Et af højdepunkterne på Danmarksturen er deltagelse i den årlige fejring af den amerikanske uafhœngighedsdag i Rebild Bakker. Og selvfølgelig koncerten på Café Ellegaard.

Dato og tidspunkt: Onsdag den 27. juni 2018 kl. 19.30 / Buffet 18.00
Genre: Folk
Plads typer: Siddepladser - 130 stk.
Pris: 180,- kr. inkl. gebyr

Spisning: Der er mulighed for lækker håndlavet buffet kl.18.00.
Bemærk begrænset antal pladser. Bestilling af buffet senest kl.10.00, søndag op til arrangementet.
Pris: 180,00kr

Der er et mindre antal billetter til salg via telefonkontakt.

Cafe Ellegaard
Slevadvej 7, Stursbøl, 6560 Sommersted