Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

THE BEATOPHONICS – LET’S DO THIS AGAIN                          

Support - Magnus von Bülow

 I 2020 udsendte The Beatophonics deres andet album ”Let’s Do This” som viste en markant ny side af bandet – de forlod dogmet fra den første plade som de forklarede sådan her: ”Vi havde været frosset ned i 50 år, blev tøet op i 2015 og indspillede det album som vi var i gang med at producere i 1965”. Med dette materiale og i trioformatet nåede bandet at spille tæt på 100 koncerter og det var på tide at genopfinde sig selv.

I januar 2020 udkom så ”Let’s Do This” med 13 nye numre hvor man nok kunne høre de æstetiske idealer fra 1960’ernes udgivelser men lydbilledet åbnede sig også mod inspirationer fra de efterfølgende årtier.

Instrumenteringen på albummet blev derfor lidt mere kompleks og det blev åbenlyst at der var brug for flere hænder på den efterfølgende turné i foråret 2020. Det var naturligt at spørge Magnus von Bülow om han ville agere som livemusiker, da han i forvejen kendte materialet rigtig godt - det er ham der har stået for mix af begge The Beatophonics studie albums.

Det var en stor fornøjelse at have Magnus med på turnéen i foråret ’20. Han er en fremragende instrumentalist og sanger og det er ikke mindst skønt at have en fjerdemand med i vores korarbejde. Derfor har vi besluttet at fortsætte med samme line-up på vores næste danske turné som vi derfor har valgt at kalde ”Let’s Do This Again”, fortæller sanger og guitarist Søren Koch, som i øvrigt også blev officielt medlem af The Zombies (UK) i 2018 - året før de blev optaget i Rock & Roll Hall Of Fame.

Som på ”Let’s Do This” turnéen åbner aftenen med et sæt hvor Magnus von Bülow præsenterer nogle af numrene fra hans egne udgivelser.

The Beatophonics live er:

Søren Koch – Vokal, guitar, keyboard

Rasmus Schrøder – Vokal, bas, keyboard, guitar

Flemming Koch – Trommer, vokal

Magnus von Bülow – Bas, guitar, keyboard, vokal.


Dato og tidspunkt: Fredag 5. november 2021 kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 195.- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro