Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Tarantino Twist Show - Entre DKK 306,25
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Tarantino Twist Show

20. november, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 300 kr., excl. gebyr., 350 kr. ved indgangen.

Tarantino Twist Show:

Interaktiv teaterkoncert med maximum energi, forførende og talentfulde musikere og sangere, skuespillere og burlesque dansere.. 

Hæsblæsende teaterkoncert baseret på de bedste soundtracks, filmscener og karakterer fra den legendariske filminstruktørs univers - krydret med elementer af burlesque. Mød The Gimp, the Crazy 88s og et hold af verdensklasse musikere, sangere og performere, når live musik, acts og dans smelter sammen og inviterer publikum helt tæt på til en uforglemmelig oplevelse. Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega? Eller vil du bare gerne genopleve de fedeste sange og minder fra Tarantinos vanvittige verden, så er du kommet til det helt rigtige sted. It’s showtime!

Det er hæsblæsende teaterkoncert baseret på de bedste soundtracks, filmscener og karakterer fra den legendariske filminstruktørs univers - krydret med elementer af burlesque. Mød The Gimp, the Crazy 88s og et hold af verdensklasse musikere, sangere og performere, når live musik, acts og dans smelter sammen og inviterer publikum helt tæt på til en uforglemmelig oplevelse. Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega? beskidte drinks serveret af Santanico Pandemonium eller vil du bare gerne (gen)opleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers så er her et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden.

Eller vil du bare gerne genopleve de fedeste sange og minder fra Tarantinos vanvittige verden, så er du kommet til det helt rigtige sted. It’s showtime!

Vov dig ind i et vanvittigt univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.

The Tarantino Twist Show garanterer fuld smadder på Fenderen, forførende femme fatales og rigelige mængder galskab i de rette doser.

Django and the Suckerpunch Surfband (g/b/tr) leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig.

Miss ’Saint’ Sam er aftenens sangerinde og entertainer, som med sin eksotiske charme og sensualitet tryllebinder sit publikum.

Scarlet Blixen, en klassisk burlesqueperformer, indtager scenen som den djævelske femme fatale. Med farefulde fantasier og sit magiske blik danser hun sig ind i tilskuernes hjerter og underliv.

The Texas Madhorn, den støvede ener med forkærlighed for tequila, tenorsax og testosteron, oser af rå maskulinitet.

Showman’en Mr.White og multiperformeren Hetty Hertz giver desuden et uventet og dog velkendt twist til begivenhederne med deres flammende talenter. Et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Koncerten bliver afholdt efter de på tidspunktet gældende retningslinjer fra myndighederne

Billetinformation
Periode

20-11-2020 21:00 - 20-11-2020 23:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her