Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Soldal Event præsenterer "Sussi & Drengene" og "Pure Drunks". 

Oplev 2 nordjyske bands som i den grad har sat sit navn fast i mange menneskers bevidsthed.

Pure Drunks er en trio fra Nord- og Østjylland, der spiller absolut dansevenlig og lytteværdig kopimusik, så alle kan være med. Trioen har leveret festmusik siden 1995, og repertoiret er bredt og strækker sig fra 60erne frem til i dag. Både nyt og ældre, pop, rock, folk, disco, soul og country er repræsenteret når Pure Drunks går på scenen, og gæsterne er i høj grad med til at bestemme aftenens musik ud fra hundredevis af numre på repertoiret – opfordringer er nemlig yderst velkomne. I forgrunden af Pure Drunks er Jørgens unikke vokal, uformelle facon og gode humør med til at sætte gang i enhver fest. Han backes op af de to rutinerede musikere, Ole  (keyboards, kor) og Anton (trommer, kor). Medlemmerne af trioen er også kendt fra andre orkestre som Håndslaw/Rockslaw (folkemusik/rock), The Beagles (pop/rock), Newtime (pop/rock), Wenche Hartmann (Country) m.fl.

De sidste mange år har Trio Sussi og Leo fra Nordjylland turneret Danmark rundt med deres helt igennem unikke og meget musikalske show. Sussi fortsætter med at optræde sammen med duoen Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen, som spiller trommer og keyboards. Thomas har været med Sussi og Leo i mange år og Kim er ny mand i trioen. Kim er kendt som en utrolig dygtig og vellidt musiker med stor erfaring. Han har optrådt i mange sammenhænge og har været pianist for adskillige artister gennem tiderne. Som noget helt unikt spiller han på en liggende elektronisk harmonika og synger samtidig helt fantastisk. Konceptet hedder Sussi og Drengene og de spiller det samme repertoire, som Trio Sussi og Leo altid har spillet. Med 2 friske musikere, og Sussi som frontfigur, skal der nok blive skabt en fest, når bandet går på scenen.

BUFFET FRA HOLMBERGS KØKKEN BESTÅENDE AF:

Kalveculotte

Marineret svinekam

Flødekartofler 

Små stegte kartofler

Rødvinssovs

3 Blandede salater

Dørene åbner 18.30.

Medlemskab af Soldal Event giver 50 kr. i rabat på billetprisen.

FFK Hallen
Flade Engvej 8, 9900 Frederikshavn