Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Workshop med Grethe Lindholm Pedersen fra Helseværkstedet

Vil du være med til en anderledes form for meditation?
Du får nu mulighed for at opleve meditationens gavnlige virkning, mens du strikker. Har du lyst til et par timer hvor du ved hjælp af meditation opnår dyb ro indeni, hvor strikketøjet får tankerne til at skabe kreative løsninger og ideer, hvor du får øvelser, der afstresser og giver ro i krop og sind, og hvor du oplever strikningens lindrende påvirkning?

Så er denne workshop lige noget for dig! Du må gerne være nybegynder og dit strikketøj enkelt, og du må også være erfaren og dit arbejde af mere udfordrende karakter. Det kræver blot, at du for det meste selv kan håndtere de udfordringer, du kommer ud for i strikkeriet. Engelske undersøgelser viser, at strikkere følte sig gladere og mere afslappede efter at have strikket – især i grupper. Konklusionen af undersøgelsen var ”at strikning har en betydelig psykologisk og social fordel, som kan bidrage til trivsel og livskvalitet”. Det ved vi jo godt. Det er hyggeligt og afslappende at sidde med sit strikketøj. At bruge strikning og håndarbejde som meditation kan være en daglig måde at minimere virkningerne af stress i dit liv. At strikke aktiverer begge hjernehalvdele. Derfor opstår der ofte indsigter, nye ideer og dybe tanker undervejs.
Undersøgelser viser, at håndarbejde virker afstressende på lige fod med yoga, meditation og mindfulness.

Efter workshoppen vil du få en beskrivelse af nogle af øvelserne med hjem. Du kan også med fordel booke aftensmaden samtidig med denne workshop.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38A, 6780 Skærbæk