Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

FOREDRAG: Strik på den røde løber v/strikdesigner Ingunn Birkeland

Her får du en ganske sjælden lejlighed til at møde en af de største nordiske strikdesignere, nemlig Ingunn Birkeland. Ingrid Birkeland er uddannet beklædningsdesigner ved Statens håndverks- og industrikunstskole i Oslo med hovedfag i beklædning og kostumer. Siden 2005 har hun, designet, syet og lavet tøj, sko, smykker og tekstilkunst i eget navn.

Hun har gjort sig bemærket med iøjnefaldende kjoler, designet for norske kulturpersonligheder, og flere af hendes kjoler er indkøbt af norske museer, deriblandt Nationalmuseet, til deres samlinger af norsk mode. 

Det er derfor med stolthed, at vi præsenterer dette foredrag med Ingunn, hvor du får indblik i Ingunns rejse fra barndommen og helt frem til strikkebogen INGUNN BIRKELAND STRIKKER. Undervejs får du billeder fra hendes farverige kreationer og fotograf samarbejder, ligesom Ingunn fortæller om sine kreationer set på den røde løber i Norge.

Foredraget oplever du i Pumpehuset ved Kunstmuseet i Tønder.

OBS! Du kan med fordel tilkøbe en omvisning i Kunsten eller Wegner-udstillingen samt kaffe med synnejysk brø’torte eller kringle i cafeen. Du tilkøber dette på kunstmuseets hjemmeside - https://msj.dk/kunstmuseet-i-toender/ - vær opmærksom på, at der kun er 30 pladser til omvisning og kaffe/kage.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Pumpehuset, Kunstmuseet i Tønder,
Wegners Plads 1, 6270 Tønder