Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Workshop: Strik et super cool sokkemønster v/ Thea fra VesterbyCrea

Lær at strikke super cool sokker i (krydsmønsterstrik) – der i øvrigt også anvendes i en række af VesterbyCreas andre mønstre, fx VesterbyCrea.No.29, VesterbyCrea.No.30, VesterbyCrea.No.32, FallSock29 og WinterSock29 - og VesterbyCrea.No.39.

Din underviser er Thea Vesterby, og du kan glæde dig til at møde hende! Theas strikkeopskrifter er inspireret af moden i dag og med mange gode input fra hendes teenagepiger, der i stigende grad leder efter tøj med en unik baggrund, og som snarere skal være genbrug eller netop ‘hjemmelavet/-strikket’.

Hun er meget inspireret af mønsterstrik og har en stor passion for at udvikle strikke designs baseret på mønsterstrik der kan bruges i flere designs.

Thea er født i Schweiz og har en kandidatgrad fra Copenhagen Business School i Design & Communication. Ud over at være strikdesigner arbejder hun med digitale løsninger på nedsat tid i et globalt digital-konsultent-firma, da hun af flere omgange har været ramt af stress. Du møder derfor også en kvinde, der har fundet ro og mindfulness i strikkens verden.

Du lærer:

1 hvordan kryds-mønsteret strikkes frem og tilbage

2.hvordan man strikker indtagninger i kryds-mønsteret

3.hvordan man strikker udtagninger i kryds-mønsteret

4.hvordan man kan variere selve kryds-mønsteret

 

Materialer afregnes direkte med underviser:

1 nøgle Cash Sock Chunky (183 m / 100 gr) fra Gepard garn til ét par FallSock29 eller
2 nøgler Cash Sock Chunky (183 m / 100 gr) fra Gepard garn til ét par WinterSock29

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer