Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
STIG ROSSEN & VENNERNE - AKUSTISK

Flemming ”Bamse” Jørgensen sang sig ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores kulturarv.

Der findes næppe mange, ung som gammel, som ikke kan synge med på omkvædet fra Vimmersvej. Med sin karakteristiske stemme og sin sikre fornemmelse for det folkelige syng-med hit har Bamse lagt en lang række perler i vores sangskat.

Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk. Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have, Hvorfor går Louise til bal?, Se min læge er diktator, I en lille båd der gynger og mange, mange flere.

Sidst Stig & Vennerne var på besøg på Kulturcenteret, blev billetterne revet væk på rekordtid, så vent ikke for længe med at bestille!

Pressen skriver: ”Stig er tro mod konceptet” (BT) ”Bamse ville være glad for Rossen”, “Stig væltede salen” (Ekstra Bladet)

Dato og tidspunkt: torsdag 7. september kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 18.30, Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 295,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro