Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag d. 5. april 2018 kl. 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2 ½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser.
Billettyper: Standard billet: 145,- kr. + gebyr.
Standard billet inkl. Garderobe: 165,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Steffen Schackinger 2018

Klassisk præcision møder kompromisløs rock på nyt album fra en af verdens bedste guitarister. Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitarelite, og på sit nye album ‘Fire Dance’ tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder.

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse som en af de absolut bedste guitarister har Steffen Schackinger for længst cementeret sit navn på musikscenen som en guitarvirtuos i særklasse. Hans andet soloalbum, Fire Dance er ingen undtagelse. Her kombinerer han præcision og timing fra sin klassiske baggrund med rockens kompromisløshed i et hudløst ærligt udtryk.

“Guitaren er min måde at udtrykke mig på, ligesom en sanger bruger sin stemme og en maler bruger sin pensel. Strengene er ikke begrænset af sprog,” fortæller Steffen Schackinger.

Forgængeren til den nye plade var med til at sikre ham en 15.plads på Guitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien. Men nu er den tidligere Merzy-guitarist igen klar til at turnere både som solist og med band.

Fire Dance udgives af det amerikanske guitarlabel Candyrat Records, og har endnu et tidligere Merzy-medlem, Henrik Bjørn med på bas og Gnags-trommeslageren Lars Daugaard, der også har mixet pladen.

Glæd dig

Billetinformation
Periode

5. april 2018 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her