Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Comedyklubben m. Brian Mørk, Carsten Eskelund & Tjelle Vejrup (Vært)

Så bliver der endnu engang lidt mere at grine af her på Kulturcenteret. I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig igen i foråret på hele tre tirsdage med rigtig god stand-up. Du får her muligheden for at grine dig ind i foråret når aftenens vært, Tjelle Vejrup, har taget både både Brian Mørk og Carsten Eskelund med sig under armen denne aften!

Brian Mørk er standupkomiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit eget talkshow ’Brian Mørk Show’. Han har derudover været med i mange forskellige TV-udsendelser, bl.a. ’Talegaver til Børn’ og det efterfølgende ’Comedy Aid’. Brian Mørk står desuden for podcasten ’Brian Mørk Show Podcast’, der er en af landets mest populære podcasts.

Carsten Eskelund har siden debuten i år 2000 udviklet sig til en af en af de mest originale komikere på den danske stand-up scene. Han har optrådt ved velgørenhedsshowet "Comedy Aid", "Zulu Comedy Galla" og været vært på DR2s "Quiz i en Hornlygte".

I 2012 lavede han sit første soloshow, "Sådan én man selv griner af", om mødre, maskulinitet og den far, han havde fået kontakt til efter 32 år. Derudover har Carsten skrevet DR Ultra serien "Danmarks største Youtuber" og novellen "Den lille Poul med papmachehunden", der findes i børnebøgerne "Fra dig til os" samt "Slut, Put, Finale".

Tjelle Vejrup

Uanset om publikum er 14 eller 70, er Tjelle den rette komiker for jer. Med over ti års erfaring har han underholdt stort set alle typer publikum til alle typer arrangementer. Han er en utroligt nærværende komiker, der ser sit publikum i øjnene og inddrager dem, så man føler sig talt med – og ikke til.

Stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men samtidig i et tempo, hvor opmærksomheden holdes fast, og ingen føler sig efterladt. Med et standup-sæt, der har stået sin prøve foran både unge, gamle og midt imellem, og et stærkt gen for at improvisere, er man garanteret et personligt show, hvor kinderne gør ondt af at grine og smile.

Hvis du måske føler, du har set Tjelle før, så kan det være i et utal af tv-programmer som ’Versus’ på DR1, ’Rundt På Gulvet’ på TV2 og klassiske programmer som ’Live Fra Bremen’ og ’Bingo Banko’, hvor han for år tilbage fik sit første gennembrud.

Tjelle Vejrup er 33 år, gift og far til to børn, bosat i Østjylland og han er desuden uddannet journalist. Han har optrådt med standup siden 2008, og i 2013 nåede han finalen til DM i Standup.

Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus - efterårets 2 shows blev nemlig udsolgt på rekordtid og en del gik forgæves!


Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 03. Marts 2020, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 125,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro