Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Arco-Íris har lejet en sal i den lækre biograf, Løgstør Bio, for at vise en brasiliansk film, som hedder Nosso Lar (vores hjem) men i den engelske version hedder Astral City: A Spiritual Journey. Spiritismens trossamfund kalder filmen et godt og rimeligt realistisk filmisk indblik i, hvordan livet i den åndelige verden er, hvordan der ser ud, og hvordan ånder lever. Den illustrerer åndeverdenen og livsforholdene i livet før og efter døden.
Filmen er baseret på den internationale bestseller af Chico Xavier, baseret på hans indsigter som medium for åndeverdenen. Den handler om en familiefar, der dør, og vi får et indblik i hans rejse tilbage til den åndelige verden, hans åndsudvikling og kommunikation med den tilbageværende familie på Jorden.
Filmen vises med engelsk tale (synkroniseret fra portugisisk) og med engelske undertekster. Efter filmen vil der være lejlighed til at stille spørgsmål til filmen, som vi vil forsøge at svare på efter bedste evne. Ellers er det jo åben for fortolkning, om det giver mening....
Filmen vises kl. 12.00, men hvis man vil proviantere kaffe eller andre drikkevarer, popcorn, slik eller chokolade, kom da gerne i god tid og senest et kvarters tid før.
Pris:
Medlemmer af Arco-Íris: 120 kr
Ikke-medlemmer af Arco-Íris: 150 kr.
Tilmelding sker ved betaling på Mobile Pay 88674 eller ved at benytte betalingslinket nedenfor.
Der er begrænset antal pladser - vi reserverer i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.
For spørgsmål i øvrigt, kontakt Dorthe på sms 27210260 

LøgstørLøgstør BIO, Lanternevej 5, 9670
Løgstør BIO, Lanternevej 5, 9670 Løgstør, 9670 Løgstør