Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kan du huske da Halgodt i sommersæsonen 2019 blev væltet af vores "Soul Session" koncerter? 

Nu vender Soul Session feat. The Fabulous 5to8's tilbage på Halgodt!

Da vi i sommersæsonen 2019 havde Soul Session på programmet var alle koncerterne udsolgt, og hele Halgodt gyngede af festlig danseglæde. Og mange af dem der deltog i koncerterne, har siden skrevet til os med et stort ønske om, at Soul Session vender tilbage til Halgodt. Det sker nu! koncert. 

For hele Halgodt kommer til, at gynge i festlig danseglæde når vi afslutter vores musikalske sommersæson med et brag af en Soul Session feat. The Fabulous 5to8's koncert, lørdag den 14. september. 

Og det er hele holdet bagved Soul Session feat. The Fabulous 5to8's der vender tilbage til Halgodt denne lørdag. Og for dem der ikke var med til koncerterne tilbage i 2019, så er Soul Session koncerten en blanding af soul, funk og hip hop. Der er fra start til slut dansegaranti denne lørdag aften - så husk at tage danseskoene på!

The Fabulous 5to8's er et musikkollektiv, bestående af velkendte ansigter på den danske musikscene. De har huseret på den københavnske musikscene i et årti. Bandet er kendt for uforudsigelige og legende koncerter. I front er den uforlignelige rapper Kuku Agami flankeret af to af landets stærkeste soulstemmer, og en sublimt sammenspillet rytmegruppe. Der er sjældent en fastlagt sætliste, når The Fabulous 5to8's går på scenen, hvor både originalt materiale fra medlemmernes solo-projekter, samt soul-klassikere fra Marvin Gaye til D'Angelo, bliver bearbejdet med stort musikalsk overskud. 

The Fabulous 5to8's medlemmer er:  
 
Kuku Agami – rap
Jonas Winge Leisner – vokal
Jonas Rendbo – vokal
Hannibal Gustafsson – guitar
Daniel Fridell – keyboards
Phong Le – keyboards
Mogens Palsbøll – bass
Minh Le – trommer 

Vi ses til Soul Session på Halgodt - sommersæsonens sidste koncert. 

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen. Halgodt ligger på venstre hånd. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund