Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge det nærmere:

Undersøg

Billet Antal Pris

Koncerten med Soul Academy fredag den 18. september må vi desværre aflyse.
Vi påregner der bliver afholdt ny koncert i 2021, endelig dato offentliggøres senere.

Aflysningen skyldes myndighedernes langsommelighed vedrørende forordninger, forholdsregler og kompensationsordninger mm..

Vi ved ikke hvordan det hele udmønter sig efter den 1. september, - det føles utrygt og usikkert, hvorfor vi har besluttet aflysning af koncerten.

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Soul Academy & The Music Lovers, Feat.: Bobo Moreno & Nis Pedersen

18. september, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 185 kr., excl. gebyr. 225 kr. i døren.

Soul Academy og The Music Lovers:

Stjernehold og Super Vokalister med det bedste Soul, Rythm & Blues og Funk.

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, i gennem mange år. MEN man har aldrig hørt dem i denne konstellation !!  

Så har man hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff; som den Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér sidst i 50’erne og 60’erne, så kan man glæde sig til koncerten med Soul Academy & The Music Lovers, et sandt stjernehold af musikere.  I den vokale front finder vi 2 af Danmarks bedste sangere, ingen ringere end Bobo Moreno og Nis Pedersen. 

Bobo Moreno; sangeren og crooneren der gennem årene har arbejdet med de største navne her hjemme: fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band. + mange TV­ optrædener med medvirken i en bred vifte af musik og underholdningsshows. Ligeledes på vokal, har vi Nis Pedersen. Nis har med sin suveræne sangstemme medvirket i bl.a. Dr. dantes “Gasolin”, “American Spirit” (Johnny Cash), “Shubidua the Musical” og har optrådt på nogle af landets største scener, sammen med navne som bl.a.: Jimmy Jørgensen, Caroline Henderson, Kaya Brüel, Dicte Vestergård Madsen, Steen Jørgensen og Kira Skov. På Guitar: Søren Nørup, han startede i sin tid som guitarist i funk orkesteret Zap-Zap sammen med Erann DD og har sidenhen spillet med gud og hver mand. Jan Glæsel har trukket på Sørens unikke guitarspil igennem snart 10 år, på diverse TV produktioner, i studiet og som fast guitarist med Linie 3. På Bas: Jon Bruland. Han er en af de sidste par årtiers mest benyttede session bassister, listen er lang, men Jon var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets. På Orgel, Otto Sidenius, som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D.  Sidst men ikke mindst trommeslageren Morten Sidenius, Lige nu aktuel med BECHMANN SIDENIUS, har spillet med en række danske navne i tidens løb bl.a:   

Humleridderne, Nikolaj & Piloterne, Lasse Helner, Kristian Lilholt, Holts Wittrock, Ester Brohus

Koncerten bliver afholdt efter de på tidspunktet gældende retningslinjer fra myndighederne

Billetinformation
Periode

18-09-2020 21:00 - 18-09-2020 23:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her