Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: lørdag den 18. november – klokken 21:00
Dørene åbner: kl. 20:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ time
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet: 105,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 115,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Sonja Hald 2017

… vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

”Klæk” sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. ”Klæk” sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. ”Klæk” sagde det da sindet fik nok og måtte udvide. Og ”Klæk” sagde det, da Sonja Hald fulgte op på ”Vækstplanen” med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”. ”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studie, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv - skulle vise sig at udgøre Sonja Hald: Jonas Dahl på sang, Simon Bekker på guitar, Ole Holmgaard på banjo og keys, Mikkel Christiansen på trommer, Jakob Retz Johansen på bas samt Flemming Bloch som producer.

Dogmet for Sonja blev ”mindst mulig afstand mellem tanke og handling”. Således blev debutalbummet ”Vækstplanen” også til på sammenlagt 12 dage.

I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og de efterfølgende 12 måneder bød på +70 koncerter blandt andet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben og Kim Larsen.

2016 blev dedikeret til 4 band-babyer hvoraf ét af dem var et nyt album.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

18. november – klokken 21:00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her