Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Dette er “as good as it gets”, når vi taler om elegant og swingende jazz. Sammen er denne kvintet uovervindelig og matcher ethvert nulevende stjerneorkester. Her er et band med respekt for swing-traditionen og med stor respekt for publikum. Hertil med musikalske færdigheder på allerhøjeste niveau og et repertoire baseret på jazz i genrerne swing og bop. Altså retro på den allerbedste måde og i den mest positive forståelse af ordet. Moderne musik med rødderne i orden.
Mange af kompositionerne vil være Snorre Kirk-originaler, som rammer inden for skiven af swing, mainstream og bop. De store mestre som Duke Ellington, Count Basie og ikke mindst “The Blues” er nærværende i musikken. Det er tilgængelig, swingende jazz in-the-tradition, som hermed bliver holdt levende og opdateret. Gruppen optrådte til DMA-Jazz 2021 med råswingende musik, som tydeligvis faldt i publikums smag.
Glæd dig til en stor aften LIVE AT JIVE med et håndplukket orkester med både norsk, svensk og dansk deltagelse.

Klas Lindquist – sax, Magnus Hjorth – piano, Mads Kjølby – guitar, Anders Fjeldsted – bas, Snorre Kirk - trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle