Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Slåbrock Trio

Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne – og her 46 år senere kører både han og Slåbrock stadig derudad for fulde gardiner. I 2021 fylder han 75 år – men påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig.

75 årsdagen er samtidig en god anledning til at udgive et spritnyt album: ”Alt bli’r moderne igen”. Flere af sangene har absolut potentiale til at blive nye Slåbrock-klassikere.

Når Slåbrock Trio går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt!

Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret. Men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum.

- Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakke-hår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros, siger Torbjørn.

På scenen er Kjeld Torbjørn i det allerbedste selskab sammen med Torkild Mørch Albrechtsen – guitar og vokal samt Ole Albrechtsen – guitar, dobro og vokal.


Dato og tidspunkt: Søndag 13. marts 2022 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i kulturhusets cafe og prisen er incl. kaffebord i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro