Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Workshop : Skøn vinterhue i halvpatent mønsterstrik

Til denne workshop strikker vi en skøn vinterhue i halvpatent mønsterstrik; BriocheBeanie, også anvendt i  VesterbyCrea.No.18, VesterbyCrea.No.19, VesterbyCrea.No.22 og BriocheNeckWarmer.

Din underviser er Thea Vesterby – og du kan glæde dig til at møde hende! Theas strikkeopskrifter er inspireret af moden i dag og med mange gode input fra hendes teenagepiger, der i stigende grad leder efter tøj, der har en unik baggrund, og som snarere skal være genbrug eller netop ‘hjemmelavet/-strikket’. Hun er meget inspireret af mønsterstrik og har en stor passion for at udvikle strikke designs baseret på mønsterstrik der kan bruges i flere designs.

Thea er født i Schweiz og har en kandidatgrad fra Copenhagen Business School i Design & Communication. Ud over at være strikdesigner arbejder hun med digitale løsninger på nedsat tid i et globalt digital-konsultent-firma, da hun af flere omgange har været ramt af stress. Du møder derfor også en kvinde, der har fundet ro og mindfulness i strikkens verden.

På workshoppen lærer du:

1. Hvordan halvpatent mønsteret strikkes frem og tilbage

2. Hvordan man strikker indtagninger i mønsteret

3. Hvordan man strikker udtagninger i mønsteret

Materialer afregnes direkte med underviser - 2 nøgler Woolia (133 m / 50 gr) fra Gepard garn til en BriocheBeanie

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer