Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Bemærk:
- Entrébillet er kun gældende på besøgsdagen

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Betingelser for køb af billet:
Hver billet har en unik QR-kode, som scannes ved kassen ved ankomst. Du kan vælge at printe billetten hjemmefra og aflevere den ved kassen eller medbringe billetten på din smartphone.
Når billetten er indscannet, kan den ikke bruges igen.

- Entrébillet er kun gyldig i perioden d. 18. april – 20. oktober 2019
- Fremvisning af legitimation mod forlangende ved billetindløsning
- Billetter købt online refunderes ikke.
- Online-billetter kan ikke kombineres med andre rabatter
- Online-billetter, som ikke er anvendt inden d. 20. oktober 2019, bortfalder uden yderligere kompensation.

Skandinavisk Dyrepark:

Skandinavisk Dyrepark
Dyr, der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for unikke dyreoplevelser fra de lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke og ægte danske natur.

Bjørneland og nordisk dyreliv
I Isbjørneparkerne møder man Danmarks største gruppe af isbjørne. Det er nemt at blive at overvældet, når du ser jordens største landlevende rovdyr i omgivelser så store, at de er svære at finde andre steder i verden. Oplev de store isbjørnehanners narrestreger på nært hold, når de svømmer og sprøjter med vand direkte under dine fødder.

Du skal give sig god tid i Bjørneparken, hvor de legesyge brunbjørne har travlt med at tumle, bade og lege. Her er der altid sjov og ballade og brunbjørnefamilien nyder livet med masser af leg i huler, bakker og i træer. Det er altid underholdende at opleve dem under fodringerne, som aldrig går stille af sig.

Ulven er tilbage i den danske natur, men få har været så heldige at se den. Vores ulveflok lever i uspolerede omgivelser, hvor den naturlige adfærd har frit spil. Det er en fascinerende oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

På din tur rundt i parken møder du alle de andre dyr i parken, og du kan gøre mange sjove opdagelser i dyrenes verden. I hjorteparkerne møder du imponerende elge, majestætiske kronhjorte og frække dådyr. Mens du tager en pause på en af de mange hvilebænke rundt i parken, kan du nyde vildsvinenes søgen efter føde i skovbunden, moskusoksernes flagrende pels i vinden eller vildhestenes vrinsken.
Du er ikke i tvivl, når du nærmer dig områderne, hvor de smukke rødræve og flotte polarræve lever. Der er en meget karakteristisk lugt, og der er fart over feltet, når guiderne tager foderspanden frem.

Gå ikke glip af de underholdende fodringer af isbjørnene, ulvene, brunbjørnene og de imponerende havørne, hvor vores veloplagte og engagerede guider fortæller spændende og levende historier fra dyrenes verden.

Frække dådyr og sjove aktiviteter
I vores paradis for pilfingre, kan du bl.a. begrave fingrene i et bjørneskind, få fornemmelsen af et ulvebid, røre ved knogler, dyrekranier og gevirer. Du kan også møde Manse – vores 50.000 år gamle mammutskelet og løfte en ægte mammutknogle.

På Naturstien kan du komme tæt på det HELT vilde dyreliv i parken.
  Du færdes blandt insekthoteller, stendynger, kvasbunker, markdiger, blomster og frugtbuske - der er masser af inspiration til en dyrevenlig have hjemme hos dig selv eller til et skoleprojekt. På den fredede eng vokser den danske orkidé; maj gøgeurt og i luften ses ofte den store rovfugl; rød glente. Rundt omkring i parken har vi placeret 100 forskellige fuglekasser, som danner hjem for bl.a. stære, tårnfalke og ugler. 

De frække dådyr venter på dig ved indgangen til dådyrparken, og de vil med garanti prøve at blive venner med dig, hvis du har en pose foder i hånden.

På Djurslands fedeste legeplads og duelpladsen venter der masser af sjove udfordringer for både store og små – her kan du bl.a. prøve kræfter med Bjørnebjerget, forhindringsbane, hoppepuder, svævebaner, og se hvor godt du klarer dig i dyrenes verden.

Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset, grill din mad i grillhytten eller nyd din medbragte mad på i de store picnicområder med udsigt over legepladsen.

Billetinformation
Periode

18. april - 20. oktober 2019


Skandinavisk Dyrepark

Nødagervej 67b, Nødager, 8560 Kolind


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event: