Et mekka for sanselige oplevelser 6. juni, kl. 19.00-23.00. Når dagen går på held – og tusindvis af livsglade mennesker har tilbragt en pragtfuld dag på havnen i Nykøbing M., kan man se frem til aftenens Fiske- & skaldyrsbuffet i teltet på kajen med de toppede brosten. Lasse og Gerhard Mark spiller op til dans mellem 21-23.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse. www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2025:
Appetitvækker:
Limfjordsmuslinger dampet med urter - hvidvin – løvstikke - dild
Hertil grøn dildcreme – puffede chips – grønt støv - surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe – nye sommer rødder - sommerens friske krydderurter - Limfjordsmuslinger.
Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry – kokosmælk – citrongræs – julienne urter - rejer
Buffet:
Bagt Vesterhavsfisk – spicy tangsalat – ristet sesam – avokadocreme.
Røgede skalrejer ”pil selv” fra Fiskercompagniet Vorupør – aioli – citron.
Hygge glas - skaldyrssalat – krebs – rejer – asparges - pikantdressing – caviart.
Koldrøget laksecanneloni – rygeostecreme – dild – sprød frisee´- rugbrødschips.
Indbagt torsk – spinat – urte creme cheese - sprød butterdej – muskat – friske urter.
Ceviche – lime – tropisk salsa – sommer urter.
Tærte med Limfjordsmuslinger – hytteost - små tomater – nye kartofler – porre – purløg.
Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør – sennepscreme – syltede sennepskorn - æggestand – hjertesalat.
Brandade - saltet kuller – Limfjordsmuslinger - purløg – grov kartoffelmos.
Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør – grov remoulade – citron.
Kogte Krabbekløer – lime.
Stegte tigerrejer – kammuslinger – marineret hvidløgsrejer - sprødsalat – ponzu marinade.
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør – syltede fennikel - estragon mayo -saltede mandler.
Bulgursalat – frisk spinat – syltede tomater –ristet sprøde kerner - dijon vinagrette.
Dampet limfjordsmuslinger – urtecreme – puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 525,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.