Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SJÆLENS VEJ - Heal dine chok og boost din power – kroppens energier

En kombi af et foredrag og en workshop hvor vi samles og er koncentreret om at mærke niveauet af vores følelser når vi er i en aktiv chok fase contra når vi er en rolig og harmonisk følelse.

Jeg kan godt kende forskel på når jeg har en følelse af at være bange og en følelse af at være fyldt med ro og kærlighed.

Men hvad er det der sker når vi ryger ud og ind af begge. Eller i nogen perioder er mest i en fase af kulde, depression, magtesløshed eller vrede?

Hvordan kommer vi ud af den følelse? Hvorfor opstår den igen og igen, og endda i bestemte situationer og sammen med bestemte mennesker? Hvornår er det noget vi skal tage os af, og hvornår er det ”bare” noget kroppen reagerer på pr automatik?

Med udgangspunkt i chok/traumer og mit andet foredrag DIN KROP HUSKER ALT, dykker vi endnu dybere. Foredraget var en præsentation af chok og traumer, hvor deltagerne blev bevidste og fik kendskab til egne chok og traumer.

På denne aften mærker vi alle følelser. Du får bevidsthed på hvor de mærkes i din krop, og jeg giver dig redskaber til at handle på dem.

Vi går nænsomt ind i chok/traumer, da formålet alene er at mærke hvor de sidder i kroppen, og hurtigt forløse dem. Med andre ord: at skabe bevidsthed.

Til gengæld giver vi den gas og kæmpe fokus når vi skal booste vores power og finde vejen hjem i os selv igen.

Det hele er med udgangspunkt i min egen historie som tidligere medlem af ”flinkeskolen” med dertil hørende irriteret tyktarm, allergier, ledsmerter og kronisk hovedpine omkring øjnene. Ingen af disse har jeg mere.

Er du nysgerrig og klar til at arbejde med dig selv og din bevidsthed? så guider jeg dig igennem energierne så du mærker dem, og efterfølgende kender du dig selv og din krop bedre.

Jeg fortæller også om symptomerne der ligger bag de fastlåste følelser, medudgangspunkt i MetaSundhed og mine egne erfaringer.

Forbered dig på en aften, hvor du og din krop er i centrum, og hvor du går derfra med bevidsthed og redskaber til at finde hjem i dig selv når livet banker på.

Foredragsholder: Psyke, krop- og helbredsterapeut Dorte Trønninge www. psykeoghelbred.dk

 

Jeg glæder mig til at se dig, og er klar til at tage imod dig klokken 18.30.

Tag eventuelt en lille notesbog med (eller et stykke papir) så du kan notere de indsigter du får.

Det er muligt at købe kaffe, vand og sodavand i pausen.

Kærlig hilsen Dorte

Hinnerup Bibliotek- og Kulturhus
Skovvej 18, 8382 Hinnerup, 8382 Hinnerup