quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Lørdag den 23. september 2017 – klokken 20:00 // Buffet kl. 18:00
Dørene åbner: klokken 19:00 // til Buffet kl. 17:30
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer // inklusive Buffet 4½ timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 220,- kr. + gebyr.
Standard billet - inkl. buffet: 390,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Sing Sing Sing

Glæd dig til gensynet med Danmarks hyggeligste "sammenbragte familie", og herfra tør vi godt love; det bliver fremragende ;-)

Fra at have været tænkt som en lille og hyggelig efterårsspøg, har Sing Sing Sing gennem længere tid udviklet sig til et seriøst arbejdende og temmeligt unikt kollektiv af sangere, musikere og sangskrivere. Som i dag kan kigge tilbage på mere end 150 succesfyldte koncertoptrædener i hele Danmark og det meget roste debutalbum ”The Crossover”, som udkom forrige år.

Ingen herhjemme lyder som, eller kan sammenligne sig med dette underholdende band, der som få på den danske scene formår at forene gammel, elsket musik med ny. Selv skrive klassisk funderede, men nye vokalbaserede ørehængere, og derefter servere blandingen på en charmerende og afvæbnende facon.

Sing Sing Sing består af Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Lonnie Kjer og Ivan Pedersen, der alle deltager i skabelsen og udviklingen af efterårets nye repertoire - til album og koncert. Repertoire der, vanen tro, også vil indeholde gruppens nyfortolkninger af udvalgte, skattede hits fra de seneste 50 år. De 4 sangeres kendte stemmer skaber sammen Sing Sing Sings klanglige særpræg, og Sørens flotte guitararbejde indrammer det hele på fornemste vis, sammen med resten af musikerholdet.

Med en 2017 efterårs-tourné på plads og med indspilning af nyt album igangsat, er den snart 6 år gamle efterårsspøg til nogens overraskelse gået hen og blevet alvor.

Glæd dig...

TAPAS-Buffet I forbindelse med koncerten med Sing Sing Sing er muligheden at tilkøbe en TAPAS-Buffet. Bemærk salget til Buffeten lukker torsdag den 21. september klokken 12.00.

Buffeten serveres klokken 18.00, hvor dørene åbnes klokken 17.30

Ønsker I at reserverer bord, så I er sikker på at sidde samlet til buffeten, sker det ved kontakt til Paletten på tlf.: 8662 8322 eller e-mail: paletten@paletten.dk – mærket Bordreservation til Sing Sing Sing

Ved køb af TAPAS-Buffet reserveres samtidigt pladser til koncerten. Så buffeten kan nydes i ro og mag.

Billetinformation
Periode

23. september 2017 kl. 20:00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her