Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

sinatra syndicate

EN TRIBUTE TIL CROONEREN OVER DEM ALLE - FRANK SINATRA

Efter den fantastisk hyggelige koncert i april vender Sinatra Syndicate tilbage til Halgodt, og det er vi rigtig glade for! 

Vi er mange der opvokset med Frank Sinatra's univers af historiske og fantastiske klassikere som 
"My way", "New york, New York", "Strangers in the Night" og "That's life". Klassiskere der har begejstret flere generationer.

Frank Sinatra betragtes som et stil ikon, en gentleman og så sidder hans sange dybt i os. Denne aften på Halgodt rejser vi med Sinatra Syndicate tilbage til de glade 70'ere og 80'ere for at genopleve Frank Sinatra's skønne klassikere. 

Forsanger Henrik Egholm personificere på fornemeste vis Frank Sinatra, og det ni mand store orkester, der selvfølgelig er iklædt smoking på scenen, leverer fuld swing´'n ´dance garanti. Henrik Egholm er Danmarks bedst svar på en nulevende Frank Sinatra, også når det gælder hans stemme. 

Koncerten er en indendørs koncert. Døren åbner kl. 18.00, og det er en siddende koncert. Kom i god tid så du kan spise mad fra vores madboder inden koncerten. 

Vi ses til en uforglemmelig hyggelig og stemningsfuld aften på Halgodt. 

Tag sydindkørslen ind til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen. Halgodt ligger på din venstre side. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund