Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge det nærmere:

Undersøg

Billet Antal Pris

B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - Shanna Waterstown (USA)

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Dørpris: 200 kr. - du sparer 30 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl. 18:00
Døren åbner kl. 20:00

Link til arrangørens hjemmeside:  www.bsharp.dk

Shanna Waterstown (USA):

Shanna Waterstown gav et brag af et koncert på hendes første optræden i Silkeborg og Danmark. B`Sharp var simpelthen nødt til at få hende igen til Rampelys.

Shanna er født i Deep South,  Florida i USA. Her voksede hun op og sang i byens  lille Baptist kirke. Datidens mest populære musik, som hun lyttede til på radioen var “Motown Soul”, “Country” og “Evangelie”. Hendes ungdom blev præget af mange forskellige stilarter af musik, der senere inspirerede Shanna til hendes første kompositioner i en alder af 11-12 år.

Hun startede en lokal gruppe med nogle naboer og eksperimenterede med forskellige kompositioner, der blev distribueret  på kassettebånd . Hun har turneret i USA og Europa, herunder Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Italien, Spanien, østrig, Polen, Letland osv, hvor hun har spillet på nogle af de største bluesfestivaler.

Shanna har haft det privilegium at  åbne koncerter for James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red og Mud Morganfield, for blot at nævne nogle få.


Efter at have brugt mange år på at skrive og komponere har Shanna fået mere fokus på sine egne kompositioner, som man kan lytte til på hendes allerførste Blues album  “Inside My Blues” / “A Real Woman” i 2008, som alle er originale sange.

Efter succes med sit første album, har hun skrevet og komponeret sit andet Blues album, hvor man genfinder hendes specielle stil og tekster i hendes tidligere  sange. Shanna er en passioneret, inspirerende og musikalsk sangerinde, med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.

Line Up
Shanna Waterstown - vocal
Jay Gogan - guitar
Walter Cerasani - bass
Gianpaolo Feola - drums                                                                                                                                                                                                                                    + saxofon og piano

Billetinformation
Periode

09-11-2019 21:00 - 09-11-2019 23:00


Rampelys i Silkeborg

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her