Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Shades Of Blue 2018

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris: Koncert 180 kr.

Læs mere om Shades Of Blue 2018

Så er et af dansk blues’ flagskibe igen hos Tante Olga. Nemlig det århusianske band Shade Of Blue, med sangeren James Loveless i front. Med sin baggrund i amerikansk gospel synger James Loveless med en ægthed og power, der kræver opmærksomhed. En opmærksomhed han til fulde får fra gruppens anden frontfigur - guitar-ekvilibristen Uffe Steen, samt bandets rytmegruppe -Morten Brauner på bas og Claus Daugaard på trommer.

Det er tight Chicago-blues, når den er bedst – med et hårdtslående repertoire bestående af Shades of Blues’ egne numre og klassikere som ”I’m ready”, ”Hoochie Coochie Man” og ”Crosscut Saw”. Der er en sjælden nerve og dynamik i sammenspillet, og gnisterne fyger gennem lokalet, når kvartetten serverer sin originale blues. Vi har her har at gøre med landets - måske - allerbedste bluesband. Ingredienserne er en James Loveless i den vokale front med en stemme spændende fra vibrerende sjæl i de mere afdæmpede numre til rå power, når der skrues op, og det går stærkt. Dertil sætter man en Uffe Steen, hvis sublime guitarspil gang på gang imponerer.

Bluesens normale 12 takters og tre akkorders ramme er snæver, og får mange middelmådelige blues-guitarister til at falde i gryden med letkøbte klicheer, så de fleste guitar-soli lyder ens. Bare ikke her. Uffe Steen finder hele tiden på nye finurligheder og "tricks" på sine seks strenge, som han behersker med en uovertruffen teknik, der dog aldrig får lov at løbe af sporet i udvendigt blær og lir. Musikken er i højsædet, og det betyder, at det hele tiden er en sand fornøjelse af lægge øre til.

Og så må sandelig vi ikke glemme den solide bund, som bassist Morten Brauner og trommeslager Claus Daugaard hele tiden lægger. Blødt og følsomt henholdsvis hårdtslående, afhængigt af de enkelte numres karakter, men hele tiden usvigelig præcist.

Billetinformation
Periode

17. maj 2018 kl. 21.00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her