Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SAMANTHA SMITH BAND (UK)
med bl.a. KASPER "LEFTY" & ESBEN JUST.

Samantha Antoinette Smith er kendt for sin store kraftfulde stemme, samt for sit udadvendte sceneshow.
Som en sand mester formår Samantha i den grad at komme ud over scenekanten.

Den engelske sangerinde Samantha Antoinette Smith har gennem en lang karriere gjort sig bemærket med sin kraftfulde, smukke og markante stemme samt sin evne til at levere et medrivende show, hvor Samantha som en mester formår at komme ud over scenekanten til publikum. Hendes talent understreges af den perlerække af verdensstjerner som hun har sunget backing for bl.a. Depeche Mode, Jamiroquai, Luther Vandross, Maria Carey, George Michael, Simply Red, Tina Turner, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber m.fl.

På guitar har hun den virtuose guitarist Kasper "Lefty" Vegebjerg, som tillige har spillet som sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa. I Vejle husker vi ham senest som Special Guest ifm. den helt forrygende aften med tyske Kai Strauss & band.

Esben Just kender vi som frontmand i "Trioen" (SPJustFrost, Skipper/Just/Frost, Esben Just Trio). Efter i en årrække at have leveret varen med "Trioen" og bl.a. som backing for Tommy Kenter, er tiden nu inde for Esben til at stå på egne ben, tage scenen alene og ellers afprøve nyt. Esben Just har dedikeret sig selv til musikken, som vi kender den fra New Orleans; sumpet, groovy og medrivende. Men også i de mere gængse stilarter og blues-konstellationer optræder Esben. Altid som den fantastisk dygtige pianist vi kender ham.

Udover Kasper "Lefty", har vi denne aften endnu en guitarist på scenen: Et lokalt islæt i form af Carsten Mellson. Nogle kender måske Carsten for sit virke som formand for vores venner i Blueskartellet, Horsens - flere husker sandsynligvis Carsten fra sit mangeårige virke som bluesguitarist i bandet Bluespower og senere for sit musikalske samarbejde med Kenn Lending.

Rytmegruppen består af den forholdsvis ubeskrevne, men groovy og swingende bassist, Jakob Kortbæk samt Asmus Jensen, kendt fra Delta Blues Band, på trommer.

Musikere:
Samantha A. Smith - sang
Kasper "Lefty" Vegeberg - bluesguitar
Esben Just - klaver
Asmus Jensen - tromme
Jakob Kortbæk - basguitar
Carsten Mellson - guitar

Ret til ændringer forbeholdes!
Bluesforeningen CROSSROADS i BYGNINGEN, Vejle


OBS. KUN 110 billetter til salg!
Forsalget lukker kl. 18.00 på datoen for koncerten!

Dato og tidspunkt: 5. oktober kl. 20:00.
Dørene åbnes: kl. 19.15.
Pris:
- Pris forsalg (online): 175 kr. (ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger)
- Medlemspris forsalg (online): 100 kr.
- Pris ved indgangen: 195 kr.

Bemærk venligst: - Siddepladser ved caféborde. Kørestolsvenlig!
- Gratis parkering i P-hus ”Albert” lige uden for Bygningen.
Bemærk: Betalingsparkering gælder i disse tidsrum:
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

Se CROSSROADS’ hjemmeside ved at følge dette link.

Bygningen
Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle