Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Simply Red lander i Sønderborg i 2023

Et verdensnavn gæster Sønderborg, når Simply Red giver koncert i Mølleparken den 16. juni 2023. Koncerten er den eneste i Danmark i 2023 og den er en del af bandets verdensturné ”Simply Red back on tour in 2023”. Kun ganske få bands har formået at ligge i toppen af poppen så længe og stabilt som Simply Red. Med flere end 60 millioner solgte albums og over en milliard streams på YouTube, er Simply Red et af Englands mest populære bands. Mick Hucknall har været Simply Reds sangskriver og bandleder siden starten i 1985, assisteret af saxofonisten Ian Kirkham, der har været med siden 1986. Det nuværende line-up har været konstant siden 2003, og stilen er den klassiske funk og soul..

Gruppen er hyldet som en af de mest succesrige britiske live-grupper nogen-sinde, og har blandt andet hits som ”Holding Back The Years”, ”Fairground” og ”Money’s Too Tight To Mention” med i bagagen.

Simply Red spiller alle deres store hits, men mikser dem også med nye numre.

Gruppens 12. studiealbum, ”Blue Eyed Soul”, udkom i 2019 og inkluderer hit-singlen 'Thinking Of You'. Mick Hucknall er begejstret for det nye materiale: ”Jeg ser frem til også at spille de nye numre live, fordi denne musik er ægte”. Efter en tvungen corona-pause er bandet tilbage på koncertscenerne for fuld kraft. I 2022 er der planlagt 73 koncerter i 20 lande for et publikum på flere end 600.000 fans.

Dato: 16. juni 2023
Dørene åbner: ca. en halv time før

Bemærk venligst:
- Der kan købes 8 billetter pr. transaktion og pr. køber.
- Ved ikke udsolgte koncerter får handicapledsagere gratis adgang, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
- Koncerten er en stående koncert, som foregår udendørs i mølleparken.

Mølleparken
Kærvej 48, 6400 Søndeborg