Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
“Det at spille live er jo vores spidskompetence”

Når man sætter en bluesstemme som James Loveless sammen med en guitarvirtuos som Uffe Steen og lader Morten Brauner og Claus Daugaard lægge den solid bund af bas og tromme, så kan det ikke gå helt galt. De fire musikere, der til sammen udgør Shades Of Blue, har da også igennem de seneste 30 år placeret sig i sin helt egen kategori, hvor blues med nerve og autencitet er kendetegnet.

DANISH MUSIC AWARDS BLUES
Uffe Steen: Tildelt “DMA Blues 2017 – Blues Liveprisen”
Shades Of Blue: Tildelt “DMA Blues 2018 – Blues Liveprisen”.

Med tråde tilbage til Muddy Waters, Leadbelly og Howling Wolf bliver indtrykket af det ægte ikke mindre i James Loveless’ fortolkninger – hvad enten det er fra det klassiske repertoire eller det er bandets egne numre, som den selvbiografiske “I’m Gonna Cut My Hair, and Get a Job”.

Johnny er blevet anerkendt med flere priser og nomineringer, bl.a. har ”Blues Music Awards”, ”Blues Blast Awards”, ”Living Blues Critics Poll Awards” og ”W. C. Handy Awards” alle anerkendt Johnny med flere priser og nomineringer, herunder ”Soul Blues Album of the Year” og ” Soul Blues Male Artist of the Year”.

Indimellem må man så frydes over Uffe Steen, der spiller guitar i særklasse. Ubesværet får han guitaren til at synge, til at græde eller til at le mens han som en tryllekunster river medrivende riff’s ud af ærmet.

Bunden lægger Morten Brauner, med solidt basspil, hvor der også er plads til en lille solo ind i mellem. Så vandrer den lange skikkelse, vuggende og fordybet i musikken, rundt på scenen mens trommeslager Claus Daugaard passer swinget.

Glæd jer til en musikoplevelse ud over det sædvanlige, med et af Danmarks stolte blues-flagskibe: SHADES OF BLUE.

Ret til ændringer forbeholdes! Bluesforeningen CROSSROADS i BYGNINGEN, Vejle

OBS. KUN 110 billetter til salg!
Forsalget lukker kl. 19.00 på datoen for koncerten!

Dato og tidspunkt: 27. april kl. 20:00.
Dørene åbnes: kl. 19.15.
Pris:
- Pris forsalg (online): 175 kr.
- Medlemspris forsalg (online): 100 kr.
- Pris ved indgangen: 195 kr.

Bemærk venligst: - Siddepladser ved caféborde. Kørestolsvenlig!
- Gratis parkering i P-hus ”Albert” lige uden for Bygningen.
Bemærk: Betalingsparkering gælder i disse tidsrum:
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

Se CROSSROADS’ hjemmeside ved at følge dette link.

Bygningen
Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle