Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Søren Krogh & Janus Bechmann

”Jeg har været ude at spille for folk et par gange om ugen, siden jeg var i starten af 20´erne.
Det har kort og godt været hæsligt at være væk fra publikum. Så jeg har skrevet en del nye sange, og jeg glæder mig usigeligt til at spille dem for folk”.

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cd-udgivelse, ”Globus” i starten af 2018 udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”. Efter mere end 25 år på den danske landeveje med mere end 2500 koncerter bag sig er Søren Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortæller. ”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.
I 2021 udkommer et nyt album med Krogh, og han giver allerede nu en forsmag på sangene; ”Der kommer til stadighed flere sange om Vendsyssel fra min hånd. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit ”værksted” i Lønstrup og fortsætter: ”Vendsyssel er et skattekammer af historier om mennesker, skæbner og gamle buddies. Så det er bare at lave nogle sange ud af dem”.
Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i. Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.
Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver

Dato og tidspunkt: torsdag 23. september 2021 kl. 20.00
Dørene åbner: kl 19.00
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 120 kr. inkl. gebyr.

Livsstilshuset Kalstrup
Blokhus Torv 3, 1. sal, 9492 Blokhus