Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

After aflysningen i januar er der nu kommet ny dato på denne koncert, og gruppen er blevet udvidet med pianisten Zier Romme

Surprice koncert

Som et eksperiment har JIVE ladet den unge bassist, Rune Fog-Nielsen få frie hænder til at skabe en koncert, som HAN kan stå inde for. Det vi ville var at høre Rune Fog-Nielsen i en fremtrædende rolle, når han selv frit vælger den musikalske kontekst.
Vi gør dette, fordi vi mødte Rune som medlem af saxofonisten Anders Gaardmands orkester, som gav koncert i JIVE dette efterår. Det var tydeligt, at her var en af de kommende bas-stjerner i Danmark.
Og hvilke musikalske jazz-løver, Rune Fog har tryllet frem til “My choice”- koncerten i JIVE. Det bliver nemlig med saxofonisten Søren Høst, guitaristen Jacob Artved, pianisten Zier Romme og den svenske trommeslager, Cornelia Nilsson at Rune vil præsentere det bedste, som han står for i jazzen.
De vil lægge vægt på den melodiske jazz med respekt for traditionen. Vi er altså mest i hard bop-land, hvor Dexter, Miles, Mingus, Shorter og mange flere er inspirationen. Kom og hør, hvorfor Rune Fog - med frit valg - har valgt netop disse fremragende, unge musikere.

Line-up:
Jacob Artved – guitar
Cornelia Nilsson – trommer
Søren Høst - tenor sax
Zier Romme - piano
Rune Fog-Nielsen - bas

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle