Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Surprice koncert

Som et eksperiment har JIVE ladet den unge bassist, Rune Fog-Nielsen få frie hænder til at skabe en koncert, som HAN kan stå inde for. Det vi ville var at høre Rune Fog-Nielsen i en fremtrædende rolle, når han selv frit vælger den musikalske kontekst.
Vi gør dette, fordi vi mødte Rune som medlem af saxofonisten Anders Gaardmands orkester, som gav koncert i JIVE dette efterår. Det var tydeligt, at her var en af de kommende bas-stjerner i Danmark.
Og hvilke musikalske jazz-løver, Rune Fog har tryllet frem til “My choice”- koncerten i JIVE. Det bliver nemlig med saxofonisten Søren Høst, guitaristen Jacob Artved og den svenske trommeslager, Cornelia Nilsson at Rune vil præsentere det bedste, som han står for i jazzen.
De vil lægge vægt på den melodiske jazz med respekt for traditionen. Vi er altså mest i hard bop-land, hvor Dexter, Miles, Mingus, Shorter og mange flere er inspirationen. Kom og hør, hvorfor Rune Fog - med frit valg - har valgt netop disse fremragende, unge musikere.

Line-up:
Jacob Artved – guitar
Cornelia Nilsson – trommer
Søren Høst - tenor sax
Rune Fog-Nielsen - bas

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle