Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Online salget er nu lukket ned, men der kan fortsat købes billetter i døren!
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Datoen for Rock i Frederikshavn næste år er lørdag 9. juni og det er med stolthed og stor glæde, at arrangørerne allerede nu har programmet for de musikalske løjer på scenen på plads.

-Vi har programmet på plads og det drejer sig om 6 store navne, der vækker genlyd på den danske musikscene og allerede nu kan vi afsløre, at et af navnene bliver Magtens Korridorer og det bliver helt sikkert rigtig godt. Så snart vi har tilladelserne til det, så bliver de øvrige kunstnere offentliggjort løbende, udtaler Casper Høgsted fra styregruppen bag den store havefest.

Allerede offentliggjorte kunstnere:
- AQUA - AURA - Jakob Dinesen - Queen Machine - Scarlet Pleasure - Dodo & The Dodos

Rock i Frederikshavn 2018:

Billetsalget til næste års musikalske havefest på Knivholt Rock i Frederikshavn 2018 starter fredag den 24 november. Du har i weekenden fredag den 24/11 til og med søndag den 26/11 mulighed for at sikre dig en billig billet til Rock i Frederikshavn 2018.

Billetten koster denne weekend kun Kr. 400,- inkl. gebyr, fra mandag den 27/11 stiger billetten til kr. 449,- + gebyr (Kr. 20,-) + du får en gavecheck med oven i købet til en af vores hoved sponsorers webshop, nemlig DIADORA Danmarks webshop. denne gavecheck har en værdi af Kr. 400,- så slå till og køb billetten i weekenden. Rock i Frederikshavn bliver traditionen tro også i 2018 årets musikalske oplevelse under åben himmel.

Du kan igen i 2018 opleve nonstop musik i 12 timer på 2 scener. Du har igen mulighed for at købe billet til vores populære weber forfest og aften buffet.

Billetinformation
Periode

Lørdag d. 9. juni 2018


Knivholt Hovedgaard

Hjørringvej 180A, 9900 Frederikshavn


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her