quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris

Bemærk venligst: Online salget er nu lukket - Billetter kan købes i døren!

Der tages forbehold for udsolgt.
Festival buffet og Weber Grill buffet er udsolgt!

Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Datoen for Rock i Frederikshavn næste år er lørdag 10. juni og det er med stolthed og stor glæde, at arrangørerne allerede nu har programmet for de musikalske løjer på scenen på plads.

-Vi har programmet på plads og det drejer sig om 6 store navne, der vækker genlyd på den danske musikscene og allerede nu kan vi afsløre, at et af navnene bliver Magtens Korridorer og det bliver helt sikkert rigtig godt. Så snart vi har tilladelserne til det, så bliver de øvrige kunstnere offentliggjort løbende, udtaler Casper Høgsted fra styregruppen bag den store havefest.

Allerede offentliggjorte kunstnere:
- Magtens korridorer
- Johnny Madsen
- Danser Med Drenge
- Burhan G

Læs mere om Rock i Frederikshavn 2017

Billetsalget til næste sommers musikalske havefest på Knivholt tyvstarter for en enkelt dag. Således kan man allerede søndag sikre sig adgang til Rock i Frederikshavn 2017 i form af Early Birdy salg til blot kr. 300,- + gebyr pr. billet. Men man skal være hurtig ved tasterne, idet det kun er 300 billetter, der er tilgængelige og den specielle pris gælder altså kun søndag 9. oktober og kun hvis man bestiller online. Derefter åbner billetsalget traditionen tro igen til Open By Christmas i Frederikshavns gågade.

Det bliver til et gensyn med Magtens Korridorer, der for femte gang skal optræde ved den gamle hovedgård lidt udenfor Frederikshavns byskilt. Bandet er kendt for deres rendyrket rock med danske tekster, der kommer lige fra hjertet og uden så mange dikkedarer. Magtens Korridorer blev verdenskendt i Danmark i 1997 i forbindelse med DR P3´s Tæskeholdet, hvor den knap så stuerene “Hestevise” var et fast indslag. Senere er det blevet til fem albums, et hav af koncerter og en stor plads på den danske musikscene for den karimatiske forsanger Johan Olsen og bandet.

2017-udgaven af Rock i Frederikshavn er vanen tro arrangeret af Sportens Venner og Kvissel/Ravnshøj IF, der fornyligt kunne glæde sig over en check på hele 256.000 kroner, da overskuddet for sommerens Rock i Frederikshavn blev gjort op. Det blev fejret fredag 30. september med Hjælperfest i Ravnshøj Hallen, hvor 350 hjælpere festede og dansede, og samtidig fik sig en intimkoncert med Allan Olsen solo.

Billetinformation
Periode

Lørdag d. 10. juni 2017


Knivholt Hovedgaard

Hjørringvej 180A, 9900 Frederikshavn


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her