Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Rie Rasmussen - Landet 2024

(tidl. Danser med Drenge) 

Med over 25 års kontinuerlig turnévirksomhed med live-koncerter i hele Danmark, drager Rie Rasmussen på nu turné, for at præsentere sine egne sange for publikum. 

Med en stærk og vedvarende opbakning fra sine mangeårige loyale følgere, bliver det en kæmpe stor glæde for Rie at møde publikum igen. 

Med den stærke single ’Jeg forstår’, som udkom 24/2-23, og som er blevet taget godt imod, er starten nu sat for en ny musikalsk bane for Rie Rasmussen. Det endelige album er planlagt til at udkomme i efteråret 2023. 

Med en smagfuld blanding af Americana og pop, vil Rie Rasmussen skabe en god og intens livestemning med sange fra det kommende album, samt egne danske og amerikanske favoritter, der vil spænde fra kunstnere som Bonnie Raitt, Sheryl Crowe og James Taylor, m.fl. 

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af billet incl. vores populære koncertmenu med start præcis kl. 17.45 på Hotel Søparken lige overfor Kulturcenteret.  (+ kr. 175.-)

(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 4272 6524 (kl. 9-14) senest 02. februar 2024). 

OBS! Ved tilkøb af koncertmenu, kan du forhåndsreservere dine pladser i salen, så maden kan nydes i ro og mag. Du bliver kontaktet herom via mail ca én uge inden koncerten.

Dato og tidspunkt: Torsdag 8. februar 2024 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 - 2,5 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen  : 225,- kr. + gebyr (10.-)
                        Billet incl. Koncertbuffet: 400,- kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro