Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Dette er dansk jazz af allerhøjeste klasse, med fire instrumentale mestre, virtuoser på hver deres instrument.
Vi har i denne kvartet band leaderen Richard Andersson på bas. Han har studeret på Manhattan School of Music og på RytmeKons i København. Richard har spillet med mange store jazz-navne som fx Jerry Bergonzi og har indspillet på omkring 20 udgivelser.
Ben Besiakov på piano er vidunderbarnet, nu 65 år, som fik sin musikalske opvækst i Jazzhus Montmartre i København, hvor bl.a. Ben Webster tog knægten under sine vinger.
Kasper Tranberg på trompet er evigt søgende, evigt fornyende. Kasper kan selvfølgelig også det hele og har det lige godt med swing-musik som med ekspressiv free jazz.
Endelig er der Kresten Osgood, den på alle måder store, danske trommeslager. Altid med blik for de kreative, nyskabende muligheder i musikken.
Dette band er bandledernes band. JIVE glæder sig til at præsentere fire store, nyskabende musikere i ét band. Det swinger helt vildt, musikerne ægger hinanden til at yde deres allerbedste.

Line-up:

Kasper Tranberg – trompet, Ben Besiakov – piano, Kresten Osgood – trommer, Richard Andersson - bas

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle