Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Lidt om workshoppen

Denne workshop er for dig der har gerne vil give en personlig gave, du selv har lavet og bruge dine egne stof-rester. Du får en enkelt metode, der altid kan skaleres når du kommer hjem.

På workshoppen kommer du til at bruge Boro teknikker til at upcycle stof-rester til at sy små objekter, etuier eller mini punge. Det er fordel at have kendskab til Sashiko og Boro, men ikke en nødvendighed. 

Afklip, stumper og stykker, assorterede størrelser af stof du ikke lige ved du hvad skal bruge til der bare ligger og samler støv, men som bare er for skønne at komme af med.

Her får du en mulighed for at dine stof-rester kan komme frem i lyset og komme til deres ret i smukke nye sammenhænge.

Du får materiale udleveret eller kan tage dine egne med, så kan dine og mine kombineres.

Du behøver ikke at kunne teknikkerne på forhånd, da det vil blive udførligt gennemgået.

Kort og godt:

Workshoppen er til dig der gerne vil i gang med at sy i hånden og bruge alle dine små stof-rester i dine bunker. Der gerne vil være kreativ, uden at tænke på det kræver en masse strøm og besvær at tage symaskinen frem.

Kort om upcycling af stof-rester

Upcycling af stof-rester med Boro tekstiler, giver dig en mulighed for at gennemskue at komme fra en bunke rester til en personlig gave.   

Du vil lære de grundlæggende principper for at sammensætte :

  • At sy med forskellige tråde, nåle og handfingerbøl, gennemgang af den rytmiske sy metode bag Sashiko, som er de dekorative forstærkende sting der bruges til Boro - patchwork.
  • Oplægning af stof-rester og teknik til at samle det.
  • Du lærer at omdanne dine stofrester Boro tekstiler til brugbare ting, der kan bruges som en personlig gave. Eller noget helt specielt til dig selv.

At sy i hånden

Det at sy i hånde giver mig ro og fred. Når jeg sidder og finder rytmen i et stykke arbejde med enten Sashiko eller andet håndbroderi.

Det er en stor fornøjelse at se hvordan et stykke stof ved hjælp af nål og tråd, bliver tryllet frem til et smukt stykke tekstil eller en ting jeg skal bruge. En ting jeg nyder synet af hver gang jeg bruger det. 

Det får du med hjem fra workshoppen

Når du har lært basisteknikkerne til Boro. Kan du selv udvikle dine egne nye Boro tekstiler og jeg håber på du får så meget inspiration at du ikke smider selv de mindste stykker tekstil ud fremover.

Du er velkommen til at komme med på den næste workshop: Sådan håndsyr du Jule pynt.

Det får du på workshoppen:

Undervisning - Garn – Tekstiler til din helt egen personlige gave.

Vand og let snack.

Du kan låne:

Nåle og håndfingerbøl i læder. Det er muligt at købe delene med hjem.

Det skal du selv have med:

Tålmodighed og glæden ved at sy i hånden. Gerne dine egne nåle. Jeg vil blot vise dig fordelen ved Sashiko nåle.

Har du noget favorit tekstil du gerne vil have syet med ind i din nye upcyclede tekstil, eller nogle tekstil rester du gerne vil bruge, er du meget velkommen til a tage det med.

Rework 3 Fra stofrester til håndsyet gave

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen

Pia

Pia Stender - Upcycler

En fantastisk skrædder, Inge Klein, lærte mig  skrædderkunsten vidunder da jeg var teen. Der har altid været håndens arbejde i mit liv, at sy, tegne, male, at skabe. Jeg bliver inspireret af hverdagens brug af tekstiler. I interiør, små brugsgenstande, tasker, accessories, tøj, syninger, farver, teksturer, hvordan vi bruger tekstiler og hvad det gør for os. Den bæredygtig mindset er en del af mig, upcycling kombinerer de kreative idéer med filosofien om at passe på miljøet.

Husk at læse de Praktiske informationer

Denne workshop er en del af Pop-Upcycling, skabt af Pia Stender & Inbal Lieblich, fra d. 25.11.2022 til og med 3.12.2022, lokaliseret på 1. sal hos Res-Res

Pris 300 kr pr. deltager. Minimum 4 deltagere max 10 deltagere. Varighed 3 timer.

Returret

Der er ingen returret. Vi står ikke for at tilbagebetale billetter til kursister der udebliver eller aflyser. De kan til hver en tid videregive deres billet, så længe de informere om at en anden har overtaget deres billet.

Denne workshop er en del af Pop-Upcycling fra d. 25.11.2022 til og med 3.12.2022, lokaliseret på 1. sal hos Res-Res

Pop-Upcycling er skabt af Pia Stender (@redesignrepairupcycle) og Inbal Lieblich (@inballieblich &Me)
Pia kommer blandt andet med sin viden om boro- og sashiko-teknikker og har stor erfaring med redesign og upcycling.
Inbal har en baggrund i kostumedesign og syr under brandnavnet &Me blandt andet unikke beklædningsgenstande og accessories.
Vi hoster designere med unika upcyclede designs, Remade. Vi inviterer dig til at redesigne med tekstiler, Rework, på forskellige workshops i løbet af 9 dage.

Klik her for at se en oversigt over alle Pop-Upcycling workshops.

Ved deltagerantal under 4, kan workshoppen blive aflyst.

1.sal ovenover Res-Res
Guldbergsgade 29D 1.sal (Res-Res), 2200 Kbh Nørrebro