Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

HÅRREJSENDE FOREDRAG MED NARKOBETJENT RENE DAHL ANDERSEN

Tidligere narkobetjent og undercoveragent for PET, René Dahl Andersen, har skrevet sin egen historie.

Han har levet et liv på kanten af et samfund, de færreste forestiller sig findes. Han var betjent på Vesterbro i mere end 20 år og færdes hjemmevant blandt pushere, narkomaner og kriminelle meddelere.

I 2006 blev han udvalgt til FBI’s undercoveruddannelse og arbejdede i en årrække som agent i Europa. Han var dygtig, resultatorienteret og risikovillig og arbejdede på af retspleje- og straffeloven. Han gik til grænsen. Og over den.

I 2018 blev han fyret fra sit job, fordi han begik en fatal fejl.

I 2021 udgav han bestselleren ’Hærdet’ – en fortælling om livet som narkobetjent i mørke københavnergader, lyse sommeraftener i patruljebilen med kollegaer, der blev til venner, de døde og alt det, der lever videre.

René er betjent i hjertet. I ’Hærdet’ fortæller han næsten hele historien om en virkelighed, hvor moralen til tider flød sammen med hverdagspragmatisme, når hærdede betjente gik på gaden for at stille de kriminelle til ansvar for deres handlinger.

Historien er rå, skræmmende og sand; den handler om gode mennesker, der tager vilde valg og sommetider glemmer, hvem de egentlig er.

kl. 17.00 - Dørene åbnes

kl. 17.30 - Servering af lækker tapas tallerken - med udvalgte råvarer fra Lophave Hereford og brød fra Kegels bageri

kl. 19.00 - Rene Dahl Andersen går på scenen.

For kørestolsbrugere ring på tlf. 52 399 388

Der kan bestilles værelser til overnatning på tlf. 52 399 388 - så længe lager haves - oplys venligst at I skal til foredrag.

Hotel Kirkedal
Mårupkirkevej 30 - Lønstrup - 9800, 9800 Hjørring