Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
 
 
Workshop med Nina Larsson fra Önling

Bæredygtighed og genbrug er moderne, men også en nødvendighed. Det er vigtigt, at vi bruger vores ressourcer fuldt ud. På denne workshop giver Nina Larsson fra Önling dig inspiration til at strikke med rester samt tricks og bløde fiduser til det bedste resultat.

Halve og kvarte nøgler garn og helt små rester kan bruges. Dertil kan hengemte og næsten glemte UFO'er hives op af poser og kurve, trævles op og give liv til nye unikke bluser, trøjer, sjaler, huer og vanter.

I løbet af workshoppen skal vi lære 5-6 forskellige teknikker til at skabe harmoni i dit restestrik ved at arbejde med tekstur, farver og sammensætninger. For nok er restestrik tit farverigt og ser tilfældigt ud – men det lækre resultat får du ved at sætte nogle gode rammer. Vi skal snakke om farver, teknikker og selvfølgelig garnvalg. Efter en introduktion slår vi masker op og prøver de forskellige teknikker, enten på en strikkeprøve eller ved at slå op til en hue (opskrift inkl.)

Medbring: Dine rester og hvis du har mange, så tag bare et godt udvalg af farver og kvaliteter med løbelængder på mindst 100 m/50 g med. Dvs. tag gerne garn med til pind 3-7 mm. Husk endelig at få de skæve, grimme og glimmerfulde med, hvis de ligger i bunden af strikkekurven.

Et udvalg af rundpinde str. 3,5-6 mm og gerne et sæt strømpepinde omkring str. 4, hvis du ikke er glad for Magic Loop. Dem skal vi bruge til at slå op til en hue oppefra.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Teatersalen på Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer