Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Familiekoncerten med Rasmus Seebach og Citybois afvikles på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Koncerten starter kl. 14 - og dørene åbnes kl. 13. På koncertpladsen kan der købes drikkevarer, snacks og mad til familievenlige priser.

Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både pga. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer.

Læs mere praktisk information på www.rockifrederikshavn.dk

Læs mere om Rasmus Seebach familie koncert

Velkommen til den eneste familiekoncert i Vendsyssel med Rasmus Seebach og Citybois. Koncerten opleves på gårdspladsen på den enestående Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn.

RASMUS SEEBACH: Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er Danmarks ubetinget største artist, og har med sine 4 studiealbums opnået større succes end nogen anden på den danske popscene. Rasmus Seebach har vundet utallige priser, og vigtigst af alt har han, med sine dansksprogede popsange, fået en plads i enhver danskers hjerte. Som liveartist, er hans shows kendt for, at være både spektakulære, kreative og helt uden sidestykke. Rasmus gør sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang han går på scenen.

CITYBOIS: Den danske popduo Citybois slog igennem i 2015 efter at have været igennem Blachmans forvandlingsmaskine i DR1’s underholdningsprogram X-Factor. Lige siden er det kun gået én vej for de to drenge Anthon Edwards og Thor Farlov; fremad. De har opnået en utrolig stor succes på meget kort tid, og er i dag landskendte pga. deres charmerende personligheder og mange pophits, der bl.a. har hentet inspiration fra internationale kunstnere som Drake og The Weeknd. De to unge drenge får alle pigehjerter til smelte, og deres underholdende personligheder gør dem uvurderlige at se live.

Billetinformation
Periode

10. juni 2018 kl. 14.00


Knivholt Hovedgaard

Hjørringvej 180A, 9900 Frederikshavn


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her