Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Racedome præsentere første biltræf og koncert event og har store navne på plakaten. Der vil komme en masse forskelligt musik & kunstnere, mad, drikke og kæmpe fyrværkerishow om aften. Der vil komme en kæmpe scene og eksklusiv pyroteknisk sceneshow. Der vil yderligere være tatovører og eventpiger på pladsen og mulighed for og snak med andre som også er intreresse for biler.

RaceDome arbejder på at lave Dk`s første permanente lovlige bilræs sted, og har stablet RaceDome Support på benene. Kom og få en hyggelig dag med biler, musik, happenings, pyroteknik, fyrværkeri, tattovører på scenen og meget mere. Vi kan KUN tilbyde biltræf og INGEN bilræs. Vi tillader til gengæld biler ind på fest pladsen, og blir en kæmpe fest med techno dj`s, surprises og stor scene setup med eksklusivt pyroteknik. Vi laver et kæmpe afslutnings fyrværkeri Kl.23.00.

Kom og støt op om RaceDome som arbejder på at lave Dk`s vildeste bilræs sted.

 

Der er mulighed for at resever en plads til sin bil på fest pladsen, så man er sikker på og få sin bil med ind. Resten vil blive henvist til en parkeringsplads.

Vi slutter eventet så der er mulighed for at kan komme hjem med offentligt transport.Det sidste tog mod Nykøbing Sj. afgår kl 00:10 og toget mod Holbæk afgår kl 23:49. 

Der er handikap toilet på pladsen. Kørestolebrugere må medtage 1 handikap hjælper gratis hvis der er behov for det.

 

Vig
Vig Stationsvej 9 , 4560 vig