Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2018, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-turné.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået den snorlige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt” og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som nummer 1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs’ bedste album”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), der tilsammen har solgt i langt over 1 million eksemplarer.

Dato og tidspunkt: Tirsdag 13. november kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster og kl. 19.00 for øvrige koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 325,- kr. inkl. gebyr.

Koncertbuffet:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af vores populære koncertbuffet som serveres kl. 18.00 i cafeen, prisen er kr. 165.- pr. kuvert.
(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 09. november 2018)
Bemærk venligst: Der er et begrænset antal pladser!

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro