quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Lørdag den 4. november 2017 kl. 20:00 // Buffet kl. 18:00
Dørene åbner: Kl. 19:00 // til Buffet kl. 17:30
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer // inkl. Buffet 4½ timer
Bemærk venligst: Unummerede siddepladser

Billettyper:
Standard billet: 240,- kr. + gebyr.
Standard inkl. Buffet: 410,- kr. + gebyr.

TAPAS-Buffet
I forbindelse med koncerten med Peter Belli er muligheden at tilkøbe en TAPAS-Buffet. Bemærk salget til Buffeten lukker torsdag den 2. november klokken 12.00.

Buffeten serveres klokken 18.00, hvor dørene åbnes klokken 17.30

Ønsker I at reserverer bord, så I er sikker på at sidde samlet til buffeten, sker det ved kontakt til Paletten på tlf.: 8662 8322 eller e-mail: paletten@paletten.dk – mærket Bordreservation til Peter Belli

Ved køb af TAPAS-Buffet reserveres samtidigt pladser til koncerten. Så buffeten kan nydes i ro og mag.

Læs mere om Peter Belli

Han har haft en længere karriere end de fleste på den danske rockscene – og har både varmet op for The Beatles, gået i byen med Rolling Stones og været den første langhårede rockstjerne i Danmark. Han udgav sin første single i 1964, siden er det blevet til mere end 40 album og en stribe af hits, utallige koncerter og tilbagelagte kilometer på de danske landeveje - og er stadig mere levende end de fleste, når han indtager scenerne rundt omkring. Navnet er selvfølgelig Peter Belli, med kælenavnet ”Ulven” Peter.

Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark – og efter at have indspillet dét ene album, der bare skal laves: ”Det er efterhånden 10 og 12 år siden, jeg lavede de to intime albums ”Sange fra Blomstersengen” og ”Når timerne bliver små”. Fra starten var ideen at lave tre albums, der skulle høre sammen, det er bare først nu, vi er klar til treeren. Det bliver igen med udvalgte danske sange – og i bruttotruppen har vi numre af bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key og Ramus Walter. Vi går i studiet i slutningen af september – og efter planen udgiver vi albummet i midten af november.”

”Hele næste år har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået standby de sidste 50 år, altid klar til at spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tour rundt til spillesteder og festivaler.”

Og selvfølgelig gæster Peter Belli også Paletten…

Peter Belli lægger samtidigt vægt på, at han ikke stopper helt med musikken:
”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med… Men altid at være klar til at rykke ud – eller skulle sætte mig op til at indspille fulde albums, det siger jeg farvel til nu. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album og nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”

Live on stage: Peter Belli – the voice, Per Løkkegaard - vokal, guitar/kor, Marcus Winther-John – guitar, kor, Troels Skjærbæk – bas, kor og Jesper Thomasen – trommer.

Billetinformation
Periode

Lørdag d. 4. november 2017


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her