Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Pernille Rosendahl har med sin signifikante stemme og sit gådefulde soundscape vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa. Pernille bærer musikken med sig, og hun demonstrerer gang på gang, at hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, vi har lært at kende. De seneste år har hun markeret sig med unikke tours i landets mest stemningssættende oplevelsesrum, nemlig i kirker og på museer – og til foråret realiseres endnu en musikalsk rundrejse.

Pernille sætter kulturelle fodspor med sine spektakulære kirke- og museumtours, men hun har skrevet musikhistorie i flere årtier. Du husker nok Swan Lees ’I Don’t Mind’ og ’Love Will Keep You Warm’ – 00’ernes helt store soundtracks og et møde med Pernilles signifikante vokal. Senere leverede The Storm, med Pernille i front, et rockunivers af tracks såsom ’Lost In The Fire’ og ’Lullaby’. Pernille har gennem tiden sat sig solidt på det danske lydbillede og hun har ligeledes navigeret elegant inden for alskens genrer og stilistiske udtryk. Til januar er hun fx højaktuel i dansekoncerten Vita Danica, hvor hun i samspil med Aarhus Teater og dansekompagniet Black Box Dance Company fremfører perler fra den danske sangskat og undersøger den danske folkesjæl, dens splittelse og fællesskab.

På forårstouren vil Pernille fremføre et intenst og nærværende repertoire fra hele sit bagkatalog, toppet med egne fortolkninger af nogle af Danmarks mest velskrevne salmer som klinger dybt i folkeåndens navn. Med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albummer og altid spektakulære livekonstellationer demonstrerer Pernille et vildt musikalsk virke, som til stadighed forbliver nærværende.


Tirsdag den 21. sep. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 310,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 325,-
Medlemmer: Forsalg kr. 210,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 225,- 

Koncerten afvikles i Mariehøj Kirke - begrænset antal pladser
Unummererede siddepladser

Mariehøj Kirke
Vestre Allé 9, 8600 Silkeborg