Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge det nærmere:

Undersøg

Billet Antal Pris
Pernille Rosendahl - Entré billet
DKK 310,00
Til info:
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Tirsdag den 21. sep. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 310,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 325,-
Medlemmer: Forsalg kr. 210,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 225,- 

Koncerten afvikles i Mariehøj Kirke - begrænset antal pladser
Unummererede siddepladser

Pernille Rosendahl:

Pernille Rosendahl har med sin signifikante stemme og sit gådefulde soundscape vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa. Pernille bærer musikken med sig, og hun demonstrerer gang på gang, at hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, vi har lært at kende. De seneste år har hun markeret sig med unikke tours i landets mest stemningssættende oplevelsesrum, nemlig i kirker og på museer – og til foråret realiseres endnu en musikalsk rundrejse.

Pernille sætter kulturelle fodspor med sine spektakulære kirke- og museumtours, men hun har skrevet musikhistorie i flere årtier. Du husker nok Swan Lees ’I Don’t Mind’ og ’Love Will Keep You Warm’ – 00’ernes helt store soundtracks og et møde med Pernilles signifikante vokal. Senere leverede The Storm, med Pernille i front, et rockunivers af tracks såsom ’Lost In The Fire’ og ’Lullaby’. Pernille har gennem tiden sat sig solidt på det danske lydbillede og hun har ligeledes navigeret elegant inden for alskens genrer og stilistiske udtryk. Til januar er hun fx højaktuel i dansekoncerten Vita Danica, hvor hun i samspil med Aarhus Teater og dansekompagniet Black Box Dance Company fremfører perler fra den danske sangskat og undersøger den danske folkesjæl, dens splittelse og fællesskab.

På forårstouren vil Pernille fremføre et intenst og nærværende repertoire fra hele sit bagkatalog, toppet med egne fortolkninger af nogle af Danmarks mest velskrevne salmer som klinger dybt i folkeåndens navn. Med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albummer og altid spektakulære livekonstellationer demonstrerer Pernille et vildt musikalsk virke, som til stadighed forbliver nærværende.

Billetinformation
Periode

21-09-2021 20:00 - 21-09-2021 22:00


Mariehøj Kirke

Vestre Allé 9, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her