Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Paul Banks & Peter Banks / HP Lange & Niels Bonefass

Torsdag d. 23. november 2017 kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris: Koncert 150 kr.

Læs mere om Paul Banks & Peter Banks og HP Lange & Niels Bonefass

Roots aften

Roots aften dækker over en aften med 2 x 2 musikere som er sammen i et helt nyt samarbejde omkring countryblues - oldtime - cajun - contemporary songwriting Paul og Peter banks - far og søn - Optræder som duo med et varieret program bestående af egne sange, amerikansk folk og enkelte afrikanskinspirerede numre. Paul har været kendt som en virtuos guitarist og sangskriver i årevis. Peter er en fremragende banjospiller og sanger, samt en fin sangskriver.

HP Lange Og Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP langes seneste album ”Travelling Man Blues” fra 2016. HP Lange har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels Bonefaas er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optræderne på de store amerikanke oldtime festivaller. Denne aften vil musikerne spille sammen i duo form og på kryds og tværs. Der vil være amerikansk roots musik med guitar, vocal, fiddle, mandolin og masser af banjo.

Paul Banks: Guitar, mandolin, vocal, Peter banks: Banjo, Vocal, HP Lange: Guitar, vocal, Niels Bonefaas: Banjo, Fiddle, vocal

Billetinformation
Periode

23. november 2017 kl. 21.00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her