Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Sydfynske PATINA gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’. I februar 2021 udkom så den første fuldlængdeudgivelse ’Drømmefanger’ om hvilken bandet udtaler:

”Alle sange er blevet skabt i en slags grænsesøgen eller en form for kompromisløshed. Vi er så trætte af den her kassedeling, der foregår alle steder. Både som mennesker og som band. Det vil vi gerne udfordre. Det er også derfor, titlen er ’Drømmefanger’. Fordi det handler om at drømme stort og turde at gøre det uden at frygte, at man ikke passer ind et eller andet sted. Det beskriver vores egen eksistentielle søgen”, siger Søren.

Pladen er trods coronapandemien blevet forsvaret heftigt på de danske landeveje i løbet af 2021. Her har PATINA – med over 50 koncerter alene siden genåbningen – manifesteret deres position som ét af de bedste og mest aktive live acts landet har at byde på lige nu. Netop livekoncerterne udgør da også en speciel del af bandets DNA. For når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de, som det mest naturlige i verden, til at fortælle om bandets fælles oplevelser.

Support: iomfro
Til de knuste hjerter. Til at tro på stjerner. Og til at spise kold pasta i sengen, mens dine venner er i Asien. iomfro er poetisk pop fra en ung krop. Om at føle for meget og føle, at andre siger en for lidt. Musikken er legende, dansabel og et nyt indspark på den dansksprogede scene med en lyd af C.V. Jørgensen, der møder Soleima på et dansegulv. Teksterne sætter i følsomme og finurlige vendinger ord på overgangen fra teenageårene til voksenlivet med relaterbare tekster om ensomhed, kærlighed og tankemylder hos generation z. 
iomfro er kunstner-alias for musiker og sangskriver Alma Kjær Agergaard. iomfro debuterede d. 8 marts 2021, og siden er det gået stærkt. Med omtale i både Politiken, GAFFA og Soundvenue samt fast rotation på P6 Beat og koncert på SPOT Festival og på landsdækkende TV til Kronprinsparrets Priser, er iomfros poetiske og anti-ekstreme pop for alvor ved at markere sig på den danske musikscene.
I foråret 2022 udkommer ”Føler for meget II” - opfølgeren til iomfros debuttrilogi fra 2021.

Fredag den 1. april • Kl. 20.00

Forsalg kr. 180,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 195,-
Medlemmer og unge under 25 år: Forsalg kr. 90,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 95,-

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg