Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Pangea park er en oplevelse i sig selv, og den fås kun hos os. Vi er en hyggelig dyrepark, hvor du kan få oplevelsen af dyr helt tæt på. I Pangea park går vi op i at have så naturtro omgivelser, som fangeskab tillader os.

Vi giver ordet fangeskab en hel ny betydning. Som udgangspunkt er alle anlæg dobbelt så store, som kravene forlanger, og helst større endnu. Vi bestræber os på at give dyrene alt hvad de har brug for, for at leve et liv, så tæt det hvad de ville have i den frie natur som muligt. 
 
Pangea Park holder dyr for at formidle og beskytte dem. Vi håber at kunne være med til at få bestanden af truede dyrearter op igen.

Vi formidler for at fortælle hvad mennesket er i gang med at gøre mod naturen, hvilke dyre arter vi mister år for år, og ikke mindst hvad vi sammen kan gøre for rette op på dette menneskeskabte problem

Vi håber på at vi kan være med til at sprede budskabet om, at vi deler Jorden med dyrene og ikke tiltrods for dyrene. Vi har alle vores rolle at spille. Vi vil gøre vores for at medvirke til at vi alle trives bedre sammen, om der så er tale om mennesker, dyr, planter, svampe eller andre levende organismer.

ÅBNINGSTIDER:

Fre-lør-søn fra 10-16 fra 18-02-2023 til og med 31-03-2023

Fre-lør-søn fra 10-17. fra 01-04-2023 til og med 30-11-2023 
 
Åbent helligdage og skoleferier inden for de angivne perioder.
 
Sæsonen er fra vinterferien i februar, frem til slut november. Resten af året er der lukket

Pangea Park
Gummersmarkvej 7a, 4632 Bjæverskov